Samenwerken voor een groenere toekomst

Ontdek hoe je kunt bijdragen aan onze missie, of je nu als zakelijke partner wilt samenwerken of als individuele supporter deel wilt nemen aan onze groene toekomst.

Shop een groen cadeau online voor jezelf
Koop iets moois voor jezelf en weet dat 5% van je aankoop wordt gebruikt om meer boeken te verspreiden, kinderen blij te maken met planten, en verduurzamingsprojecten te ondersteunen.
Geef een plant cadeau
Verspreid het verhaal en shop een groen cadeau voor iemand anders – Geef het geschenk van groen en inspireer anderen om deel te nemen aan onze missie.
Neem een vijver in je tuin
Help de biodiversiteit te vergroten en bij te dragen aan een evenwichtige natuur. Iedere vijver brengt leven en herstelt een stukje van onze wereld.
Geef een plant cadeau
Kies een uniek en duurzaam geschenk met een verhaal via GreenGifts.nl. Laat je waardering zien en draag bij aan een groenere toekomst.
waterlelieveld
Verhoog de biodiversiteit met een waterlelieveld in sloten, grote tuinvijvers of openbare wateren. Werk samen met onze gespecialiseerde partner, Van der Velde Waterplanten.
Waterkwaliteit verbeteren in Nederland
Werk samen met ons aan projecten die de waterkwaliteit in Nederland verbeteren door middel van waterplanten. Maak een aanzienlijk verschil in een evenwichtige en gezonde natuur.