Ecoworld plants foundation ons verhaal

Ons verhaal

Ecoworld is geboren uit een diepe passie voor de natuur en een urgent besef van de noodzaak om klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit aan te pakken. Met onze ecologische producten en een missie, gedreven door toewijding en kennis, streven we ernaar mensen te verbinden met de natuur op een vriendelijke en inspirerende manier. We geloven in innovatie, transparantie en het maken van een tastbare impact, zowel nationaal als internationaal, met duurzaamheid als een kerndoel.

Ecoworld plants foundation ons verhaal

Onze missie en waarden

Onze missie is om maatschappelijk verantwoordelijk te zijn en het beter te doen als het kan. We zien geld als een middel, niet als een doel, en zetten ons in om de jeugd een kans te geven en mensen als het echte kapitaal van een bedrijf te erkennen. Groen – planten, bomen, bloemen – is essentieel voor ons, en we streven naar het bieden van unieke premium groenproducten met een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs. Onze benadering is deskundig, en we werken vanuit de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen, met een passie voor de natuur.

We weten dat niets doen geen optie is. Samen met bedrijven, wederverkopers en consumenten die duurzaamheid nastreven, werken we aan het herstellen van de balans in onze prachtige wereld.

Ecoworld plants foundation ons verhaal

Onze aanpak

Bij Ecoworld gaan we verder dan alleen praten over duurzaamheid en natuurbehoud. We implementeren actief projecten gericht op het verminderen van de impact op het klimaat en het bevorderen van biodiversiteit. Of het nu gaat om educatieve initiatieven, samenwerkingen met lokale gemeenschappen, of de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten, onze aanpak is holistisch en gericht op het maken van een blijvende, positieve impact.

Kerncijfers

Educatieve boeken weggeven
0
Educatieve boeken weggeven
Educatieve boeken weggeven
0
Groene geschenken uitgedeeld
Kinderen blij gemaakt met planten
0
Kinderen blij gemaakt met planten
Aangenomen verduurzamingsprojecten
0
Aangenomen verduurzamingsprojecten

Doe mee en maak het verschil

Ben jij ook gepassioneerd over het creëren van een groenere, duurzamere toekomst? Jouw betrokkenheid kan het verschil maken. Sluit je aan bij Ecoworld en wordt een deel van de verandering die we samen in de wereld teweeg willen brengen.

De drijvende krachten achter het initiatief

Simon van der Velde
Een hart geworteld in de natuur. Simon’s liefde voor de natuur is niet enkel gebaseerd op zijn ervaringen als visser en waterplantenkweker, maar ook op de vele reizen die hem hebben geleerd hoe essentieel onze band met de aarde is. Hij heeft meerdere boeken geschreven die als brug dienen tussen mens en natuur. Zijn voorzitterschap bij de Stichting Social Firm toont zijn toewijding aan diegenen die een helpende hand nodig hebben, hen herinnerend aan de rust en verbinding die de natuur biedt.
Chris van der Velde
Gedreven door een visie van groei en de missie om de band tussen mens en natuur te versterken. Chris, samen met zijn broers, heeft de traditionele waterplantenkwekerij getransformeerd tot een bloeiende onderneming die groene geschenken door heel Europa verspreidt. Ecoworld, Bonsaiworld en Swampworld zijn testamenten van hun creatieve benadering om de connectie met de natuur te herstellen. Chris is er trots op om mensen kennis te laten maken met het wonder van de natuur.
André Langenberg

André Langenberg

Penningmeester

Meer dan alleen cijfers. Met meer dan een decennium in de accountancy en ervaring in financieel leiderschap, ziet André het grotere plaatje. Zijn aanpak bij ANM Advies is toekomstgericht, waarbij niet alleen de winst centraal staat, maar ook de ondernemer als individu. Zijn expertise in automatisering en bedrijfsadvies toont aan dat balans in alle aspecten van het leven, inclusief onze relatie met de natuur, cruciaal is voor duurzaam succes.