Planten voor kinderen

Planten voor kinderen

Maak kennis met ons initiatief "Planten voor Kinderen" - een educatief project in samenwerking met scholen om kinderen op een leuke manier te verbinden met de natuur. Dit project is mogelijk dankzij Amazingworld - Discover our planet en haar merken Swampworld, Waterworld, Desertworld en Veggieworld.

Planten voor kinderen

Ontdekkingsreis naar groen leren

Geef een kind een cadeau dat niet alleen groen en duurzaam is, maar ook een educatieve ervaring. Met onze planten leren kinderen spelenderwijs meer over de natuur en komen ze dichter bij hun omgeving.

Fascinerendevleesetende planten

Kinderen raken vaak gefascineerd door vleesetende planten. Deze intrigerende carnivoren vangen en consumeren insecten, met de Venus Vliegenval als absolute publiekslieveling. Onze vleesetende planten arrangementen, inclusief terrariums met verlichting en informatieve boeken, zijn perfecte geschenken voor jonge ontdekkers.

Planten voor kinderen

Moestuin zaden: Een smaakvolle leerervaring

producten. Kinderen kunnen spelenderwijs hun eigen groenten kweken, wat niet alleen een opwindende ervaring is, maar hen ook aanzet tot gezonder eten.

Planten voor kinderen

Planten terrarium en DIY terrarium plantensets

Maak samen met je kind een eigen terrarium of ecosysteem met onze complete plantensets. Deze DIY-projecten zijn een geweldige manier om kinderen op een leuke, creatieve manier te betrekken bij de natuur.

Planten voor kinderen

Nepvisjes: Een Introductie tot de Onderwaterwereld

Voor de jonge Nemo-fans is er de Waterworld Glas, compleet met plastic visjes en een echte waterplant. Hiermee kan je kind genieten van de onderwaterwereld zonder de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van levende vissen.

Het "Planten voor Kinderen"-project is bedoeld om kinderen te helpen de natuur beter te begrijpen en waarderen. Het biedt hen de kans om te leren, te groeien en tegelijkertijd plezier te hebben.

Planten voor kinderen

Doe mee aan ons project

Of je nu een ouder, leraar of iemand bent die kinderen wil inspireren, we nodigen je uit om deel te nemen aan dit avontuur.

Ontdek meer mogelijkheden en maak je keuze:
Ondersteund door onze gewaardeerde partners: vdvelde.com en greengifts.nl

Verrijk je kennis met het complete assortiment van educatieve plantensets speciaal voor kinderen.

Ontdek meer over Amazingworld
Duik dieper in Amazingworld en ontdek de verschillende merken. Mis ook zeker niet de leuke plantenquiz voor kinderen op AmazingworldGifts.com!


Overige

projecten