Support Madagascar.

Support Madagascar

In een wereld waar kansen vaak ongelijk verdeeld zijn, is het meer dan ooit noodzakelijk om initiatieven te steunen die een verschil willen maken. Bij Ecoworld hebben we zo'n initiatief gecreëerd: Support Madagascar.

Support Madagascar.

Een uniek groen product: Ecoworld's Vanille Plant Set

We hebben een uniek product samengesteld waarmee je Madagascar kunt steunen - een combinatie van chocolade en vanillestokjes in een set met een vanilleplant en een zeegras pot. Bovendien krijg je een weckpot om je eigen vanille-extract te maken. Alle producten worden tegen fairtrade prijzen ingekocht, waardoor het grootste deel van de opbrengst naar Madagascar gaat.

Support Madagascar.

Ondersteuning waar het nodig is

De opbrengsten van dit project gaan naar Madagascar, waar we via Vanille Madagascar een school bouwen en kinderen voorzien van schoolboeken en andere benodigdheden voor hun onderwijs.

We weten dat niets doen geen optie is. Samen met bedrijven, wederverkopers en consumenten die duurzaamheid nastreven, werken we aan het herstellen van de balans in onze prachtige wereld.

Ecoworld plants foundation ons verhaal

Onze aanpak

Bij Ecoworld gaan we verder dan alleen praten over duurzaamheid en natuurbehoud. We implementeren actief projecten gericht op het verminderen van de impact op het klimaat en het bevorderen van biodiversiteit. Of het nu gaat om educatieve initiatieven, samenwerkingen met lokale gemeenschappen, of de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten, onze aanpak is holistisch en gericht op het maken van een blijvende, positieve impact.

Support Madagascar.

Meer dan alleen een geschenk

Met dit originele cadeaupakket steun je niet alleen de boeren van Madagascar, maar bied je ook een duurzaam en eerlijk geschenk dat de ontvanger zeker zal waarderen. In Madagascar, een van de armste landen ter wereld, hebben boeren het zwaar. Hun inkomen is schrikbarend laag. Door deze producten rechtstreeks uit Madagascar te importeren, steunen we de boeren en wordt het geld gebruikt voor de bouw van een school en het aanplanten van nieuwe gewassen.

Planten terrarium

Doe mee

Je kunt een verschil maken. Met jouw aankoop kunnen we samenwerken om een betere toekomst voor de mensen in Madagascar te bouwen. Doe mee en ondersteun dit initiatief.

Ontdek meer mogelijkheden en maak je keuze:
Ondersteund door onze gewaardeerde partners: vdvelde.com en greengifts.nl

Ontdek de brede selectie van duurzame en ecologische producten die bijdragen aan een betere wereld, terwijl je ook de gemeenschappen in Madagascar ondersteunt.

Kies uit een breed scala aan duurzame relatiegeschenken die niet alleen een indruk achterlaten, maar ook bijdragen aan duurzame en eerlijke handelsinitiatieven. Via GreenGifts.nl, gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken, kunnen we zelfs de verzending naar individuele ontvangers voor je regelen.


Overige

projecten