Vergroen je werkplek

Vergroen je werkplek

In een tijd waarin de dynamiek van werkplekken continu evolueert en het welzijn op kantoor voorop staat, heeft Ecoworld de leiding genomen in de transitie naar groenere kantooromgevingen. We hebben met prominente partijen zoals Deloitte, Google en Grant Thornton samengewerkt om traditionele werkplekken te transformeren naar groene, productieve oases.

Vergroen je werkplek

Adem diep in en voel het verschil

Kamerplanten zijn niet zomaar een decoratief element. Ze zijn de onbezongen helden die onze werkruimtes naar een hoger niveau tillen. Met onze speciale sets van luchtzuiverende kamerplanten brengen we niet alleen kleur en sfeer, maar zorgen we ook voor een gezondere werkomgeving.

Vergroen je werkplek

Maak het zelf: Planten terrariums bij Grant Thornton

Planten terrariums, momenteel dé trend voor in het interieur, bieden een unieke kijk op de wonderen van de natuur. Met onze DIY terrarium sets voor Grant Thornton konden medewerkers hun eigen levendige ecosysteem creëren - een dag vol creativiteit en inzicht in de fascinerende wereld van ecosystemen.

Vergroen je werkplek

Google's connectie met kunst en natuur: De bonsai beleving

Bij Google hebben we medewerkers kennis laten maken met de kunst en symboliek van de Bonsai. Deze sierlijke bomen zijn een belichaming van rust en balans. Elke boom heeft zijn eigen verhaal van groei en verandering. Bovendien kregen de medewerkers de kans om via een speciaal Bonsai boek meer te leren over de rijke geschiedenis en verzorging van deze bijzondere bomen.

Vergroen je werkplek

Sluit je aan bij de Kantoorvergroening beweging

Ongeacht of je een jonge startup of een gevestigd bedrijf bent, het vergroenen van je werkplek kent talloze voordelen. Van het stimuleren van welzijn en productiviteit tot het esthetisch verrijken van de ruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek meer mogelijkheden en maak je keuze:
Ondersteund door onze gewaardeerde partners: vdvelde.com en greengifts.nl

Duik in ons brede assortiment en verrijk je persoonlijke ruimte.

Laat een blijvende indruk achter met onze op maat gemaakte geschenken, samen met onze vertrouwde partner GreenGifts.


Overige

projecten